Menu top

Techsoup, donatieprogramma goedkope software voor kerken

Religieuze organisaties kunnen dankzij donaties of zeer sterke kortingen op ICT producten hun werkingsbudget in toom houden. Beschikken over moderne technologie is kritisch voor de werking en de communicatie van maatschappelijke organisaties. Maar middelen besteed aan de technologie zijn middelen die niet besteed worden aan missie- of programma-gerelateerde kosten.

Daarom biedt TechSoup Nederland verenigingen en stichtingen (ANBI én SBBI) en kerkelijke organisaties (Art 2 BW2) toegang tot het donatieprogramma van een aantal grote spelers uit de IT-industrie zoals Microsoft, Google, Bitdefender en andere. Hierdoor konden al meer dan 3000 Nederlandse non-profits zich uitrusten met up-to-date en professionele software, terwijl ze gezamenlijk globaal al meer dan 40 miljoen ICT-kosten bespaarden.

Steunpunt Kerkenwerk heeft de NGK-kerken aangemeld bij TechSoup. Wilt u als plaatselijke kerk gebruik maken van dit programma dan kunt u zich met uw plaatselijke KvK-nummer registreren op www.techsoup.nl om in aanmerking te komen voor donaties of sterke kortingen. TechSoup Nederland is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Enter the text from the image below
 

© copyright Steunpunt Kerkenwerk